CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



December 31, 2011

End of 2011

A very quick entry because I want to end it up as the LAST entry for 2011, rather than FIRST entry for 2012!
Hahahaaaa :p



Quite a few times this one appeared on my fb wall
Shared by my friends
Saya tak nak share jugak kerr?ngeee~
Takpelah..I share yang kat bawah ni..hiii




Btw,I wonder why suddenly people around me keep talking about....errr LOVE?
Marriage?Engagement?Dating?
'Azam 2012 adalah untuk tunggu orang masuk meminang'
One of my schoolmate punya status laa...not mine
Plus few friends who updating their status on fb with same meaning,I bet
I was like......erkkk?Why is it so sudden?Not one but 4,5,6,7,8......
Owh is it because most of us now in final year and will graduate soon and shift to work life and must start thinking of having a life partner?
OMG!
Dah dewasa rupanya
Anyway,I'm praying for u guys :)

5 minutes before this entry end up as 2012
So,I'm wishing all of you
HAPPY NEW YEAR!!!
Whatever it is,semoga kita sentiasa hidup dalam keberkatan-Nya...Ameen

BYE 2011!!

No comments: