CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



March 17, 2012

'Terkenang Semasa Dulu' Part I


~22 tahun yang lalu
Memang tak boleh tahan gelak betol la setiap kali tgk gambar ni  :p
Masing2 muka innocent + blur + tak tau pape
17 budak kecik ; 9 boys + 8 girls 
Ini semua adalah cucu Tok Wan Mahmood & Tok Che Halimah
(psstt : exclude Atin, Okie & Sarah sebab tak lahir lagi masa ni)
Average umur adalah 14 tahun - 1 tahun (maybe??)
And I was the youngest ok!Hahaaa
Btw, jumpa tak cik manis ishanokokoro kat mana?? (carik sendiri!) 
P/s : kalau raya tahun ni masing2 duk posisi yg sama macam ni, agak2 possible tak?? :p


Baca komen2 ni pon dah satu hal gelak tak berhenti
Sakit orbicularis oris malam tu
Jaw pun rasa ketat semacam 
Hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Tak sabarnyaaaaaaaaa nak tunggu Family Day tahun niiiiiiiiii
Abang2 & Kakak2 semua dah sibuk kumpul gambar2 lama yang mostly black & white
Sesuai dengan tema!
Bila tengok gambar2 scan yang upload kat  Membunga Interaktif  plus plan 'orang2 tua' kat  blog , ohh lagi laa excited!
Btw, masa tu saya tengah posting Oftal.
Agak2 boleh tak hilang sekejap-sekejap dari kelas? Ngeee ~




-tajuk entri tak bleh blah..part 1 konon
-tgk2 laa kalu rajin2 nanti, i uplad lah yang part II pulak eh..insyaAllah

No comments: