CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



July 12, 2010

Mata Kuyu



CFCS!!!Bila nak habis ni??Hailaa...Jam dah 1.16am tp kami masih lagi di dewan Nurani???Ni ok lagi.Klu 2 hari lps,sampai pukul 3++ am kami bertapa kat sini.Nasib badan!Gara2 10% utk exam Profesional 2 nanti,kami harus tabah.Ya!Tabah!Nasib baik la ada 1 of my colleague merangkap ketua CFCS kami kali ni yg hari2 push kami supaya siapkan semua kerja2 ni.Bukan sambil lewa punya kerja,tapi betul2 punya la.Sebab nanti dapat low mark,sia2 jer lah masuk kampung berhari2,sengkang mata tgk angka + tulisan yg aku kira word dia tu ada lah size 8 kot.Haila..Ni belum masuk kes nak buat questionnare lagi,nak masuk residency 2 lagi...Tapi tak pe..Nana tak kisah..lagipun bkn buat sorang2 pon..13 org buat ni..InsyaAllah,semoga kerja kami ni diberkati oleh Dia dan hari2 kami seterusnya akan berjalan lancar..Amin

sibuk tak saya??Haila...

No comments: