CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



April 25, 2011

siapa lahir 20/4?


Tak kisah la siapa pun yang lahir tarikh ni
Yang pasti kawan saya sorang ni atau nama bloggernya ialah 'heart owner' pasti tersedak saat membaca tajuk entri saya kali ni
*erkk...betol tak farahin?aku harapkan satu anggukan drpd ko :p*
Atas arahan ketua The Topies,Naddo Sarip *yang telah melantik dirinya sendiri tanpa mendapatkan persetujuan daripada ahli2 lain*,kami tidak dibenarkan utk wish si Farahin ni pada tarikh tersebut..kononnya nak buat birthday girl tertunggu2 la...
Kesian pulak kat dia...mesti dia pelik kan kenapa kami semua tak wish?
Dan sebagai tanda maaf daripada saya *personally*,saya telah berazam utk membuat satu entri khas untuk beliau apabila pulang daripada bercuti bersama geng lebah hari tu....
Dan dengan ini,secara rasminya princess Ishanokokoro mencemar duli utk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat cik Nurfarahin Alias!!!Yeaa!
Semoga ko terus sukses dan sentiasa dalam rahmatNya yep :D



Whatever you ask,may you receive
Whatever you seek,may you find
Whatever you wish,may it be fulfilled
On your BIRTHDAY and always!!~


4 comments:

~black heron~ said...

oh ini sgt jeles nih..
U x pernah pon wat satu atau dua entry khas untuk I..
sampai hati U..
huk3,,

ishanokokoro said...

Ala u punya kan ktrg da celebrate dlu..siap kasi present agi..u jer yg x hargai present i :p
Farahin punya,x de dak2 topi yg nak celebrate,x de kek bagai..dats why I buat entry khas utk dia ni..hahahh~

a'in_farahin said...

fuiyoooo~!!!
tharu2..hee
thnx nana!! :)
ainin:jgn sebok aihhh..wekk =p

desir2sakura said...

geng lebah tu hapeee??