CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



November 4, 2011

sambung yang semalam

Masih nak cakap psl semalam lagi

'TOLONG JANGAN BUAT KERJA LAST MINUTE LAGI BOLEH??'

Hari ni kelam kabut sangat
Gara2 clinical report last minuteitu
Saya memaksakan diri ponteng kelas IDA pagi ni
DAMN!
Pukul 9 dah terpacak depan Unit Rekod Perubatan
Ya!Saya baru nak trace result utk masukkan dalam report :p
Report utk dihantar sebelum pukul 1pm

3-4 kali ulang alik PPSP-asrama-kedai Che Din
Dah settle semua,baru teringat borang kuning report + borang clinical elektif tak isi lagi
Kelam kabut lagi
Isi macam ribut taufan


Tapi sekarang saya dah ada di rumah.Weee!
Sampai jer rumah ~3.30pm,terus ZZZZ


Ok sekian.
tak pe kalau anda tak paham
entry ini memang tak ada motif
btw,SALAM AIDILADHA!

No comments: