CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



November 20, 2010

Lepas satu,satu...

::mood makan daging::

baru jer blk 'ala-ala bbq' kt umah tok td
ada dgg,ayam,sosej,bihun,nasi goreng,cocktail
dan burppp...sgt kenyang!
Alhamdulillah...


::mood sunyi::

sebab?
baby dah balik :((
hari2 mendatangkanku tanpa si cilik bertiga itu
Nabil,Naim & baby Inas
sob3...
ada diorang kt kg 2 bln 1/2 mmg best!
Su Nana!!
rindu panggilan itu


::mood syok sbb ada kawan2 yg happening::

thanx anish,pinn,tini & aen!
they all make my day
ptg td keluar jln2 + mkn2 + gosip2
syok,u know!
ada kawan2 dari sek rendah yg still keep in touch
and kami sbnrnya baaanyak sgt plan utk cuti sem ni (even aku x de cuti act)
Ya Allah,moga Kau berkati persahabatan kami ini :)
Hugs for them!mmuaxx2


::mood semangat nak balik sekolah::

o yeah!!
ahad ni da start sekolah
masuk blok baru
psikaitrik!!
deal with people with mental problem?
Oh My God!CNS notes x abeh lagi
exam da dekat
2 ++ months to go
dan aku??
masih belum bersedia!!



p/s : dat,tag tu x sempat nk pikir lagi la..nnti blk usm,br k nana re,k?heee~

No comments: