CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



February 19, 2011

menjawab tag!

banyak tag yang saya tak sempat jawab.so petang2 sabtu mcm ni kita curi sket masa preparation long case exam utk jawab tag2 ni eh :)

tag yang pertama daripada miss nur nabila mohamed

1.pernahkah anda rasa 'hot'?
mestilah pernah.bila rasa panas,mestilah hot kan.lebih2 lagi klu kipas tu macam siput jer pusing.

2.upload wallpaper yang anda gunakan sekarang



3.ceritakan pasal wallpaper tersebut
gambar bersama sepupu sepapat kaum kerabat masa family day tahun lepas kat bagan lalang.
*cuba teka mana satu saya :D

4.bila kali terakhir anda makan pizza
hmmm...dalam bulan lepas kot...dengan some of the Topies..black heron,naddo,hikmah,mira & farahin

5.lagu paling terbaru anda dengar
Tak de kot...saya main dengar lagu2 lama yang memang dah ada dalam laptop ni jer

6.apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
makan nasi goreng kampung tambah telur mata...banyak sih!burppp...Alhamdulillah

7.selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
wan,zuliyana,irmi,nana,na,dona,don,che mek
*adik..itu dulu..sekarang dah 21..mana nak adik2 dah...tp kdg2 mama terlepas jugak*

8.tag lagi 5 orang

ainin

onie

fieha

naddo

cidat

9.siapa orang no 1 kepada anda?
dia roomate saya!heee

10.katakan sesuatu kepada orang no 5
oit dat...long time not c ya..meh gak jale kelate neh

11.no 3 ada hubungan dengan siapa?
woot...woot!tanya la empunya badan sendiri..awat tanya che' lak

12.bagaimana pula dengan no 2?
ini ex-roomate saya 2 tahun!!hee

13.kata2 cinta dengan orang no 4
opss...u nak dengar ke naddo?
i LOVE u *blushing*

13.5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag

1.dia boleh hidup kalau tak makan nasi satu hari.tapi saya??harap maaf!

2.dalam kereta dia ada baaanyak binatang2 kecil yang ada magnet tu.saya pon nak gak!

3.ini pon ex roomate saya jugak,masa kat KMPP.loghat Perak dia sangat pekat.suka!

4.dia sentiasa anjur events yang boleh merapatkan ukhwah sesama kami.cayalah naddo!i respect u.

5.dat?hmm..budak dorm saya masa kat Faris yang sangat pasif dulu tapi sekarang ni dah matang!


*********************************

tag yang kedua daripada miss Fieha

1.upload wallpaper yang anda guna sekarang
*sama yang kat atas tadi*

2.cerita pasal gamba
*sama jugak*

3.upload wallpaper sebelum ni



4.cerita pasal gamba
gambar pblmates saya kat labour room.diambil masa hari terakhir sesi akademik tahun 3.

5.kenapa anda tukar wallpaper len?
hehe.saje sebab dah lama sangat gamba tu bermastautin kat situ.

6.sudah berapa lama anda guna laptop anda itu?
sebelum matrik.kira2 dah hampir 5 tahun la.uisyy..dah lama rupanya cik lappy ni berhidmat untuk saya.terima kasih cik lappy.

7.apa anda buat setelah menyelesaikan tag ini?
sambung praktis PE (physical examination).nak long case exam dah!!

8.apa tujuan blog ini?
saje.wadah utk saya mengexpresskan rahsia hati.ceewahhh *sengal*

9.berapa kali seminggu anda update blog?
tak tentu..kalau rajin,tulislah apa2 pon

10.tag 4 orang
(kalau tag orang2 kat atas tadi,ok tak?)

dat

naddo

onie

ainin

11.apa yang anda tahu mengenai mereka?
sahabat2 saya la.sahabat dunia akhirat insyaAllah.sayang kalian kerana Allah :D

12.5 perkataan mengenai anda

myVi
Pooh
BB
white coat
degil


ngehngehngeh
sekian
tata


4 comments:

Naddo said...

alahai nana!
haha...mmg tgh blushing pon nih..
u nih darah pink ker huh?
smlm g lepak bilik u..
mak aiyy..pink kot~haha..
hehe i leb u too! *tiru gaya ahh ink*
insyaAllah ad idea, i jawab tag2 tuh..keke

ishanokokoro said...

uihh..darah i merah la..
bilik ni dah memang sedia pink..wallpaper wakaf...x de keje lorh nk balut satu bilik ni...kebetulan jer cadar pon pink..kui3

fieha said...

hehe..ditag lagi ye..nanti kita jwb erk... ^^

ishanokokoro said...

a'ah..act,lebih kurg jer dgn fieha punyer..klu senang2,sila lah..heee