CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



February 25, 2011

Teman,pegang tanganku erat




24 Februari 2011
Pantai Melawi
*tiada dlm gambar : naddo


TEMAN,pegang tanganku erat
Jangan sekali-kali kau lepaskan ye
Aku bimbang andai pautan itu putus
Kita tak kan bisa ketemu lagi

TEMAN,pegang tanganku erat
Jangan sekali-kali kau menjauh ye
Aku bimbang andai kita menjauh
Hati aku akan jadi rindu
Aku tidak mahu kerana rindu itu sakit

TEMAN,pegang tanganku erat
Genggam ia kemas2 dengan dua2 tangan
Andai satu tangan longgar
Masih ada satu tangan lagi untuk menariknya kembali

TEMAN,pegang tanganku erat
sebab aku sayang kalian!



- semalam pergi ala-ala picnic kat Pantai Melawi.syok!bertolak pukul 7pg dr USM.Konon2nya nak tgk matahari terbit.
- malam sebelum tu,kami pergi serbu mydin,beli barang2 nak masak.beli itu la,ini la.syok!
- malam tu,kami prepare apa yang patut dulu sebab esoknya tu,pg2 lagi dah nak bertolak.buat muffin.syok!
- tak boleh tidur lena malam tu.excited sgt kot.pukul 4.30 pagi,dah mula bising pantri aras 1.'gong geng gong geng'.kami masak nasi goreng special Topies,sup cendawan Topies,sandwich telur + sardin,ada sosej bla..bla..bla
- kat pantai,kami snap2 gambar (acara wajib of course),main pepsi cola,main sambung2 lagu,main dato' harimau,posing2,mkn choki2
- dan hari itu,kami hanya gelak + senyum + ketawa sampai sakit perut,sampai keluar air mata
- tinggalkan segala belenggu MEDIC di usm and we enjoyed to the fullest!
- terima kasih Ya Allah untuk rasa ini
- terima kasih teman2 untuk persahabatan ini
- now lets strive for excellence!study kow2 punya.4 minggu lagi nak Pro 2.All the BEST!



3 comments:

Naddo said...

terharoo la mcmni beb..:p
nway, tengss for everything sahabat..

~black heron~ said...

wah3... sayang awak juge~
huk3...

ishanokokoro said...

Quadrisep muscle gue sakit dooo!!~
Awat x tau..nk kta juara pepsi cola,x jgk..awal2 agi da out..owh..jd dato harimau kot!penat kejar korg :p