CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



January 31, 2011

Alhamdulillah...

Sedang saya mengemas bilik dan packing barang2 untuk dibawa pulang pagi tadi,telefon saya berbunyi menandakan ada SMS yang masuk.

"Congratz,you passed the cfcs exam.happy
chinese new year in advanced.All the best in ur selanjar and pro exam."
Message dari OCH,pblmate saya.
Alhamdulillah....hanya itu y
ang terlafaz.
All members of our group passed.Tak sia2 usaha kami selama
ini.Penat lelah selama 4 residency berbayar.Stay up sampai 5 pagi gara2 nak siapkan presentation ada hasilnya.Syukur ke hadrat Ilahi.
Sebenarnya kebanyakan daripada kami,pelajar
perubatan tahun 3 memang lulus,cuma ada 7 orang je yang gagal.Saya tak pasti apa sebabnya.




pblmates saya
atas dari kanan : hai feng,suhaimi,chin hai,ajeng,charles
bawah dari kanan : faten,izah,adlin,baiti,saya,tan

*Sayang kalian semua.InsyaAllah semoga kita semua dapat naik tahun 4 .Bila dah naik tahun 4,kita mungkin akan berpecah,tak duduk dalam satu pbl dah.Harap2 ukhwah ni kekal ye sampai bila2.2 tahun bersama,banyak suka duka pahit manis yang kita dah lalui sama2.Marah,geram,sedih,terasa hati,nangis semua ada tapi percayalah semua itu sebenarnya menjadikan persahabatan ini lebih indah.All the best ye semua untuk Selanjar 3 dan Professional exam nanti.
tata

2 comments:

desir2sakura said...

gpo ni naa?

ISHANOKOKORO said...

minor exam sblm exam yg sbnr..
aku exam 13hb ni
final plop 27/3..
doa2kan aku dehs :)