CARILAH CINTA ILAHI NESCAYA KAMU AKAN MENDAPAT CINTA MANUSIA


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم

Ya Allah!Limpahkanlah rahmat yang penuh dan kesejahteraan yang sempurna ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW yang terungkai dengannya oleh simpulan dan terhapus dengannya oleh segala kesusahan dan diselesai dengannya dengan segala hajat dan dicapai dengannya segala kegemaran dan mudah-mudahan cantik kesudahan serta diharapkan turun hujan dengan berkat wajahnya yang mulia.Dan juga di atas keluarganya dan sahabat-sahabatnya pada setiap detik dan nafas dengan bilangan setiap yang maklum bagiMu.



March 7, 2011

Terima kasih En Coffee (^___^)v






Jengg!!Jengg!!Jeng!!
Header baru 'When It Talks' miss ishanokokoro
Terima kasih banyak2 En Coffee
~(^________________^)~
Terima kasih juga untuk cik fieha sbb kenalkan blogger ni
Saya mintak tolong En Coffee createkan header untuk blog ni
Tak sampai sehari pun,beliau dah reply email saya sekali dengan header ni
Simple but really cool!!
Dan saya sangat suka :D
Arigatoo ne!!
En Coffee buat free jer
Siapa2 yang nak,silalah ke blog beliau di sini


-tata-

5 comments:

Fadzleen Ezyani said...

bestnya encik tu buatkan..nk mintak jgk lah..tp xtaula dia sudi buatkan ke tak..hehe.. nway, lawa ar nana punya.. =))

ishanokokoro said...

onie buwi jah recommendations onie ko dio..kelihatannya dia sgt willing nak buat..mgkn tu major dia kot..heee..otre wi hr sabtu,hr ahad trs dapat sbb weeknd kot so mgkin dia ada byk masa nk wat...try la...napok header ore len dio wat pon comey2 :D

fieha said...

canrik kan nana..free plak tu..heeh

ishanokokoro said...

a'ah..kita tgk kat blog fieha hr tu..hee..thanx ye utk fieha jgk
*seb bek free..:D*

desir2sakura said...

sapo en coffee tuh?gewe mu ke naa?